Politica de confidentialitate

1.Generalitati

Documentul pe care tocmai il parcurgeti in acest moment este, de fapt, unul dintre modurile in care noi dorim sa va aratam ca increderea pe care ne-o acordati nu este unilaterala, si ca si noi, la randul nostru, luam toate masurile necesare pentru ca vizita dvs. in siteul nostru sa fie cat mai placuta si fara consecinte pe care nu le anticipati.
Pentru orice intrebare sau nedumerire in privinta termenilor utilizati mai jos sau asupra oricaror alte probleme legate de modul in care noi intelegem sa pastram confidentialitatea datelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: gdpr@hotelsimfonia.ro

2. Ce fel de informatii colectam de la dvs ?

hotelsimfonia.ro colecteaza informatie de la utilizatorii sai in urmatoarele modalitati: direct de la utilizator, din rapoartele traficului inregistrat de serverele care gazduiesc siteurile hotelsimfonia.ro, precum si prin intermediul cookieurilor.

Informatie furnizata direct de utilizator:

Atunci cand va abonati la un serviciu furnizat de hotelsimfonia.ro, va putem intreba care este numele dvs., care este adresa dvs. de e-mail si va putem cere alte informatii personale. Cu cat veti furniza mai multa informatie in mod voluntar, cu atat mai bine va putem personaliza informatiile oferite la viitoarea dvs. vizita.

Informatie din raportul de trafic al serverului:

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs., ca adresa dvs. IP, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat in siteul nostru. Hotelsimfonia.ro, ca si alti operatori, inregistreaza aceasta informatie.

Cookieuri:

In ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor nostri, hotelsimfonia.ro poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookieuri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare. De asemenea, retele terte de publicitate online pot folosi cookieuri pentru a putea adapta mesajele publicitare in functie de preferintele dumneavoastra. Cookieurile sunt fisiere de tip .txt, oferite browserului dvs. de un server web si stocate apoi pe hard-discul computerului dumneavoastra. Folosirea cookieurilor este un standard actual la multe dintre siteurile importante pe care le vizitati.     Majoritatea browserelor sunt setate sa accepte cookieuri. Daca insa preferati acest lucru, puteti reseta browserul dvs. fie sa va anunte ori de cate ori primiti cate un cookie fie sa refuze chiar acceptarea cookieurilor. Trebuie insa sa aflati ca unele sectiuni ale siteului nostru nu vor putea fi vizualizate normal daca ati setat browserul dvs. sa respinga cookieurile.
Trebuie de asemenea sa retineti ca ori de cate ori dezvaluiti in mod voluntar informatii personale in mediul de comunicare online, programul de e-mail, programul de FTP, serviciile de mesagerie, informatia dezvaluita de dvs. poate fi usor colectata si folosita de persoane neautorizate. Desi hotelsimfonia.ro face tot posibilul sa protejeze informatia dvs. personala, hotelsimfonia.ro nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc. Trebuie sa intelegeti de asemenea ca sunteti unicul responsabil pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

3. Termeni și condiții
MOTORACTIV SRL, înregistrată cu numărul 27666 la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) prelucrează datele furnizate de dumneavoastră prin folosirea servicilor de colectare de date și de rezervări online disponibile pe acest website, pe terte site-uri de rezervari online și la hotel:

(1) în scopul executarii cererii dumneavoastră de rezervare, pentru care v-ați dat consimțământul în momentul accesării serviciului;

(2) în scop de marketing și promovare, inclusiv pentru a vă solicita în viitor opinia cu privire la gradul în care ați fost satisfăcut(ă) de serviciile și produsele noastre, iar contactarea dumneavoastră se va realiza de către angajații /colaboratorii noștri sau de către societăți specializate în aceste domenii, contractate de noi;

(3) în scopul asigurării siguranței oaspeților, hotelul este supravegheat prin sisteme de supraveghere video cu circuit inchis.


MOTORACTIV SRL administrează datele personale primite pe parcursul utilizării paginilor web în conformitate cu dispozițiile legislației în vigoare privind protecția datelor personale și difuzarea datelor de interes public (în conformitate cu prevederile Legii 677/2001).
În cazul în care dumneavoastră puneți în mod voluntar la dispoziția MOTORACTIV SRL orice date cu caracter personal, prin aceasta vă dați acordul ca MOTORACTIV, în scopul și pe durata determinată de specificul tranzacției, să înregistreze aceste date și să le administreze.
MOTORACTIV  utilizează informațiile personale pentru pentru o mai buna întelegere a nevoilor dumneavoastră, pentru a vă ajuta să finalizați tranzacții sau comenzi, de a comunica, pentru a vă oferi servicii și suport, pentru a vă ține la curent cu serviciile furnizate și cu ofertele speciale și de sezon. Ocazional, folosim informațiile furnizate pentru a lua legatura cu dumneavoastră în scopul unor cercetări referitoare la serviciile furnizate de noi, în scopul de a optimiza serviciile oferite și de a fi pe masura exigențelor dumneavoastră. Respectăm caracterul privat și securitatea informației furnizate atunci când utilizați acest website, inclusiv a datelor cu caracter privat, scop în care aplicăm prezenta politică de confidențialitate.

4. Inregistrarea Datelor
Pentru vizualizarea informațiilor puse la dispoziție pe website-ul www.hotelsimfonia.ro nu este necesară oferirea datelor personale, însă pentru utilizarea serviciilor de rezervari online, abonare Newsletter și contactare sunt necesare anumite date personale.

5. Utilizarea datelor
MOTORACTIV SRL utilizeaza datele personale puse la dispozitie, însa nu în exclusivitate, în urmatoarele scopuri: onorarea comenzilor de rezervări online, comunicarea de informații despre noile produse, servicii și oferte speciale, etc. Datele cărții de credit /debit sunt utilizate exclusiv pentru prelucrarea plăților autorizate prin serviciul de rezervări online.

6. Securitatea datelor
Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. hotelsimfonia.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil. Orice statistica privind traficul utilizatorilor nostri, pe care o vom oferi catre terte retele de publicitate sau catre siteuri partenere, este furnizata doar ca ansamblu de date si nu include nici o informatie identificabila personal despre nici un utilizator individual.

Pentru evitarea utilizării fără drept a datelor personale, MOTORACTIV SRL utilizează proceduri interne și tehnologii de securitate, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate din website-ul www.hotelsimfonia.ro
Site-ul nostru poate conține legături spre alte pagini de web, în afara controlului nostru. Dacă accesați aceste linkuri veți accesa pagini de web ce pot avea politici de confidențialitate diferite de cele ale MOTORACTIV SRL.

7.Informare
Nu sunteți obligat(ă) să ne furnizați datele dumneavoastră în scopurile menționate la articolul 3 de mai sus. Pentru datele furnizate de dumneavoastră prin intermediul acestui site, asigurăm administrarea acestora în condiții de siguranță și vă garantăm drepturile prevăzute de Legea 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora și de Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, dreptul de acces, de intervenţie, de a nu fi supus(ă) unei decizii individuale, de a vă adresa justiţiei, de a va opune în viitor prelucrării şi de a solicita ştergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie la urmatoarea adresă: Str. George Enescu, Nr. 42-44, Ramnicu Valcea, Valcea sau la adresa de e-mail: gdpr@hotelsimfonia.ro.

8. Legislație
Respectăm cerințele Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completatã de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Prezenta politică de confidențialitate se supune legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul nostru.