en ro

Parerea Oaspetilor


Parerea dumneavoastra                              Vezi toate parerile

Hotel Simfonia

   Toti cei care ne-au trecut pragul au simtit pasiunea, migala si rabdarea cu care acest proiect a fost adus la viata. O imbinare armonioasa de lux, confort si eleganta intr-un boutique hotel ca o simfonie de idei menita sa bucure inimile celor pe care ii gazduieste. Zi dupa zi adaugam cate ceva la fiecare dintre cele 36 de camere, raspandite pe 4 etaje, decorate fiecare intr-un stil aparte, avand in comun imbinarea frumosului cu utilul, intr-un design interior total devotat starii tale de bine. Te invitam sa pasesti in diferite culturi ale lumii si sa alegi intre stilul clasic, mediteranean, modern si oriental pe cel care se potriveste cel mai bine starii si gandurilor tale. Oricare ar fi alegerea ta, serviciile noastre vor fi cele mai bune, fiecare oaspete fiind pentru noi important si unic in felul sau.
    Probabil ca vei fi surprins sa gasesti intr-un oras de provincie, un loc in care sa te simti mai bine decat in mari orase europene. Majoritatea celor care au stat la noi revin, pentru a avea noi si noi experiente de neuitat. Te asteptam sa ne descoperi si sa iti spunem „Bine ai venit!”

Restaurant Simfonia

  Preferat deopotriva de localnici si de oaspetii hotelului, restaurantul Simfonia te imbie cu o vedere panoramica asupra orasului si un meniu creat de catre un bucatar francez pentru a bucura si cele mai exigente gusturi. File-ul de vita cu sos Morilles este unul dintre cele mai apreciate preparate, reteta fiind respectata cu strictete, fapt pentru care avem oaspeti care calatoresc de la distanta doar pentru a-l putea savura pregatit in bucataria noastra.
    Prin gastronomia fina, atmosfera si designul aparte, Simfonia nu este doar locul in care poti manca, ci un loc special pentru ocazii diferite: elegant pentru un pranz de business, cald si primitor pentru o intalnire ca intre prieteni, relaxat si rafinat in timpul unei degustari de vinuri la cina, vibrant si cosmopolit la petreceri private.