en ro
Rezerva acum !
Blog

By Simfonia / 5 December 2016

WEEKEND ROMANESC LA SIMFONIA

„Reinterpretam retetele bunicii” in varianta gourmet Vine uneori momentul acela cand ai vrea sa simti iar gustul bun al mancarurilor bunicii,...

Read More
By Simfonia / 1 November 2016

Chef Nico Lontras reinterpretează bucătăria românească

Chef Nico Lontras reinterpretează bucătăria românească Cum a început colaborarea cu Vâlcea? Avem deja o colaborare cu Vâlcea de mai mai...

Read More
By Simfonia / 12 October 2016

Gustul toamnei sub semnatura lui Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala

Pentru a ne bucura din plin de savoarea si de efectele benefice ale fructelor si legumelor, am ales ingrediente de...

Read More
By Simfonia / 1 August 2016

Supa Marocana

Portii: 4                     Timp de preparare 45 de minute                      Grad de dificultate Read More

By Simfonia / 22 July 2016

Rafting in Valcea

Cand vrei sa descoperi frumusetea naturii in Valcea si sa te bucuri de o o doza de adrenalina buna, o...

Read More
By Simfonia / 2 June 2016

Valcea are doua „Meteore” – manastirile Arnota si Schitul Romanu

Este cunoscut faptul ca judetul Valcea este numit si Athosul romanesc, avand nu mai putin de 29 de manastiri si...

Read More
By Simfonia / 16 May 2016

Supa de rosii cu popcorn

Preparat sub semnatura Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala

In aceasta...

Read More
By Simfonia / 10 May 2016

Limba de vita brezata cu piure de telina, hrisca si sos de vin rosu cu merisoare si migdale

Preparat sub semnatura Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala

Termenul „brezat”...

Read More
By Simfonia / 10 May 2016

Carpaccio de limba de vita cu quinoa si sos remoulade

Preparat sub semnatura Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala

O delicatesa...

Read More
By Simfonia / 10 May 2016

Piept de curcan cu arome mexicane, legume la cuptor si salsa de rosii calda

Preparat sub semnatura Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala

Facem o...

Read More