en ro

Hotel Simfonia

» Camere

Rezerva acum !
Camere

Fiecare dintre cele 36 de camere este unica in felul sau, pastrand inspiratia caracteristica fiecarui etaj. La etajele 1, 2 si 3 se regasesc cate 11 camere single si duble, anumite camere de pe fiecare etaj avand un mic balcon individual, fapt ce le face sa fie apreciate in mod deosebit de catre fumatori. La etajul  4 sunt doua apartamente cu cate doua camere, baie cu cada si terasa cu vedere panoramica asupra orasului, fotolii si mese.

Calatorind de la un etaj la altul pasii te poarta prin culturi diferite, care au dat nota definitorie designului interior al camerelor. Poti alege intre stilul clasic, mediteranean, modern si oriental pe cel care se potriveste cel mai bine starii si gandurilor tale.

Toate camerele au plasme TV, Wi-Fi gratuit, aer conditionat reglabil, spatii de depozitare, seifuri si bai cu accesorii de lux. Pernele sunt umplute cu puf de gasca, iar asternuturile sunt din bumbac de cea mai buna calitate. Paturi extra sunt disponibile la cerere.

Micul dejun este inclus in pret si contine preparate calde si reci, cu specialitati influentate de produsele proaspete de sezon.

Single- link catre classic

Single


Tip Camera: Single

Suprafata: 25 mp

Matrimoniala


Tip Camera: Matrimoniala

Suprafata: 25-30 mp

Stil Mediteranean

Twin


Tip Camera: Twin

Suprafata: 25-30 mp

Stil Oriental- Apartament

Apartament


Tip Camera: Apartament

Suprafata: 70 mp