en ro

Hotel Simfonia

» Preluare aeroport

Rezerva acum !
Preluare aeroport

        De multe ori, drumul de la aeroport la hotel poate dura mai mult sau poate fi mai complicat decat un zbor de la mii de kilometri.

Cu serviciul nostru de preluare de la aeroport, calatoria ta va fi sigura si placuta pana la destinatia dorita. Scapi de grija gasirii unui mijloc de transport, poti sa economisesti timp pretios, calatoresti in confort, iar bagajele tale sunt in siguranta.

Indiferent de ora de sosire a avionului, fie ca este in miezul zilei sau noaptea tarziu cand ti-ar fi greu sa gasesti chiar si un taxi, conducatorul nostru auto te va astepta in zona de sosiri a aeroportului si te va ajuta cu transportul bagajelor.

In cazul grupurilor, putem pune la dispozitie masini cu mai multe locuri sau chiar autocare care pot ramane la dispozitia voastra pe toata durata calatoriei, pana la intoarcerea la aeroport, iar daca este nevoie, translatori sau ghizi turistici pentru a va ajuta sa descoperiti frumusetile zonei.

 

Pret serviciu: 100 E*

Pentru rezervarea acestui serviciu ne puteti contacta pe adresa contact@hotelsimfonia.ro sau puteti utiliza formularul de mai jos:

Nume  :  *
Email  :  *
Telefon  :  *
Data sosirii  :  *
Numar pasageri  :  *
Detalii ( aeroport, nr. zbor )  :  *

 

 

* Pretul nu include TVA