en ro

Hotel Simfonia

» Recomandari diverse activitati

Rezerva acum !
Recomandari diverse activitati

Odata ajuns in acest minunat oras de provincie de la poalele Carpatilor, sunt cateva lucruri pe care trebuie neaparat sa le faci pentru a cunoaste cu adevarat zona si a descoperi o parte din Romania.

     Cu masina poti alege numeroase trasee de o zi sau doua. Daca alegi sa mergi pe Valea Oltului, fie poti sa poposesti la Calimanesti sau sa te abati de la drum pentru a descoperi Voineasa sau alte zone extreme de frumoase ori te poti opri la Sibiu, un oras recunoscut pentru frumusetea sa. In drum nu trebuie sa ratezi manastirile Cozia si Turnu, adevarate oaze de liniste si spiritualitate.

     Daca ai mai mult timp si iti plac inaltimile, din oras poti sa ajungi relativ usor, cu masina,  pe doua trasee extreme de spectaculoase: Transfagarasan si Transalpina. Ambele drumuri sunt recomandate vara sau cel tarziu pana in luna Octombrie.

     Daca esti un pasionat al drumetiilor pe jos sau cu bicicleta, la doar 22 de kilometri gasesti Baile Govora un loc extraordinar in sine si de unde  poti porni pe numeroase trasee catre Manastirea dintr-un lemn, Manastirea Horezu inclusa in patrimonial UNESCO sau Ruinele Castrului  roman Pons Vetus.

     Pentru iubitorii de pescuit gasesti in zona numeroase locuri in care poti practica acest sport si numeroase pescarii si pastravarii unde poti degusta specialitatile locului.

     Sunt multe alte locuri in care poti ajunge si multe “secrete” ale localnicilor pe care echipa noastra de la hotelul Simfonia este gata sa ti le impartaseasca. Te asteptam la noi.