Piept de curcan cu arome mexicane, legume la cuptor si salsa de rosii calda

Facem o oprire in Mexic in calatoria culinara a meniului nostru, pentru o recomandare de primavara, un preparat usor si sanatos, ideal pentru cei ce cauta energie si nutrienti intr-un gust traditional si gustos.

Pieptul de curcan fraged si suculent se sigileaza rapid in tigaie cu mixul de condimentele mexicane si se rumeneste in cuptor. Aromele de scortisoara, chilli, chimion, paprica, oregano si cimbru patrund in acelasi timp in carnea taiata uniform, in timp ce, separat, legumele proaspete sunt gatite si ele la cuptor.

Crusta de condimente usor, dar usor picante, contrasteaza cu fragezimea carnii si a legumelor, fiind completata armonios de dulceata de la salsa de rosii calda. Avem astfel, pe farfurie, o combinatie de arome si texturi, forme si volume, care iti lasa gura apa si la prima inghititura iti duc papilele gustative la o explozie instanta de bucurie.

Elementele noi se combina armonios cu traditionalul in meniul Simfonia, acesta fiind un preparat pe care trebuie neaparat sa il incerci!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *